Avbytare: Izzettin Adigüzel, Nicklas Mattsson, Victor Larsson, Fredrik Odell, Patrik Lippe, Vasko Mitrovic, Johan Hellström och Rasmus Hammargren.

Filip Zahn ut - Vasko Mitrovic in 45 min
Carl Odell ut - Johan Hellström in 45 min
André Andersson ut - Rasmus Hammargren in 45 min

MATCHKOMMENTARER
Tillbaka i segerspåret igen och en ny nolla bakåt. ÖT Smygehuk hade enb heldagsaktivitet där vi samlades 08:15 för gemensam frukost. 09:30 tränade vi 1,5 timme framåt för att sedan inta lunch. Förståligt så var det en del trötta ben under matchen där hela 19 spelare var ombytta och samtliga spelade minst 45 minuter. I den 7:e minuten lägger Carl Odell bollen på djupet mot Filip Zahn som chippar bollen över målvakten men bollen går precis utanför. I den 19:e minuten spelar Ystad fel runt mittlinjen och Filip Zahn snor åt sig bollen. Filip och Carl Odell kommer 2 mot 1 där Filip spelar till Carl Odell som kommer fri med målvakten och skjuter och Carls avslut touchar målvakten men går in vid den bortre stolpen till 1-0. ÖT Smygehuk har stort bollinnehav under första halvleken och kommer fram i en hel del farligheter men 1-0 står sig till halvtidsvilan. I paus byts Philip Borgström, Christian Ahlström, Carl Mattsson, Gustav Lindquist, Becir Hodzic, Filip Zahn, Carl Odell och André Andersson ut och in kommer Izzettin Adigüzel, Nicklas Mattsson, Victor Larsson, Fredrik Odell, Patrik Lippe, Vasko Mitrovic, Johan Hellström och Rasmus Hammargren. Alltså hela 8 byten i halvtid. I den 46:e minuten spelar Johan Hellström bollen på djupet mot Vasko Mitrovic som kommer fri med målvakten men Vaskos avslut räddas ut till en hörna. I den 51:a minuten slår Rasmus Hammargren ett inlägg som Vasko Mitrovic spelar vidare till Sebastian Kristensson som drar iväg ett vänsterskott som målvakten tippar ut till en hörna. I den 56:e minuten spelar Johan Hellström fram Vasko Mitrovic igen som kommer fri men målvakten räddar igen. I den 70:e minuten driver Mathias Roos upp ett anfall där han spelar fram till Johan Hellström som lägger tillbaka till Mathias Roos igen och Mathias slår en precis genomskärare till Johan Hellström som kommer fri med målvakten och Johan sätter kallt bollen tunnel på målvakten fram till 2-0. I den 81:a minuten slår Victor Larsson en perfekt långboll fram på vänsterkanten till Patrik Lippe som tar sig in i straffområdet och skjuter 3-0 via första stolpen. Matchen slutar 3-0 och borde kanske slutat något mål större. I nästa match väntar Skanör Falsterbo IF på lördagen den 28:e mars klockan 13:00 på Smygehamns konstgräsplan.